We gaan samen wandelen. Tijdens het wandelen vormen we een scherp beeld van jouw persoonlijke behoeften enerzijds en jouw bestaansreden anderzijds.

Jouw persoonlijke behoeften kunnen helemaal anders zijn dan de behoeften van je omgeving. Daarom zijn ze ook jouw persoonlijke behoeften. Die van jou en niemand anders. Er zijn een aantal universele basisbehoeften die iedereen heeft. Zoals de behoefte aan eten, drinken, veiligheid, liefde. Om je goed in je vel te voelen zitten die basisbehoeften best goed. Naast die basisbehoeften hebben we ook allemaal secundaire behoeften. Denk maar aan de behoefte aan creativiteit, vrijheid, schoonheid, iets zinsvols doen, bijleren, groeien, avontuur, uitdaging, … Door goed in contact te komen met jouw persoonlijke behoeften, wordt het gemakkelijker om keuzes te maken.

Marijke, jouw coach, gelooft er heel sterk in dat iedereen een bestaansreden heeft. Iedereen is hier op deze aardbol met een reden. In een ideale wereld gebruiken we die bestaansreden om; onszelf van voldoende inkomen te voorzien, om in onze behoeften te voorzien. Van je plezier je beroep maken; zoals wel eens al dromend gezegd wordt. Marijke laat jou volledig toe om te dromen en ondersteunt jou om datgene te ontdekken dat jou energie geeft en dat jou het gevoel geeft dat je met iets zinvols bezig bent. Vervolgens zoeken we uit hoe we dat zoveel mogelijk kunnen koppelen aan jouw inkomstenbron. Dat kan je huidige job of hobby zijn. Dat kan een zelfstandige activiteit zijn. Het kan een mix van de twee zijn. Misschien heb je een radicale verandering nodig en verander je van job? Of misschien volstaat het bij jou om een vrijwillig engagement aan te gaan en dat werken nog even links te laten liggen.

Leer ik jou straks kennen? Fijn!

Een eerste gesprek kan gratis.
Op het einde van dat gesprek bepalen we samen de volgende stappen
en wat jij daarvoor kán en wenst te betalen.
Betaal je “te weinig”, dan heb je daar waarschijnlijk een goede reden voor.
Betaal je “te veel”, dan worden die extra inkomsten besteed aan ons altruïsmefonds.