Begeleiding op de werkvloer: zorg voor een zachte opstart!

De eerste dagen, weken, maanden dat een nieuwe medewerker opstart kunnen zowel voor de medewerker als voor de leidinggevenden een flinke portie stress teweeg brengen. Om de opstart zo zacht mogelijk te laten verlopen, kan u beroep doen op begeleiding op de werkvloer van Approach.

Afhankelijk van de noden van de medewerker of de organisatie komt Marijke minimum een halve dag per week mee begeleiden. Interne werkvloerbegeleiders kunnen zich niet enkel focussen op begeleiden, maar hebben daarnaast ook de verantwoordelijkheid om een eindproduct te garanderen. Als externe begeleidingsdienst ligt de focus van Approach 100% op de noden van de opstarter, wat het integratieproces sterk bespoedigt.  Afhankelijk van de duur van deze zachte opstartperiode voorziet Approach één of meerdere verslagen met advies voor de organisatie, de leidinggevende(n) en/of de meter/peter van de nieuwe medewerker.

Wil jouw organisatie aan de slag met atypisch talent, maar draagt jouw nieuwe medewerker een rugzak met zich mee, waarvan jij niet goed weet hoe je het de rugzak mee kan verlichten?
Dan weet Approach raad.